Lucia Bugalová má plné ruky práce

NETKY.SK • 8 Február 2016, 13:21 • 2 min
Lucia Bugalová má plné ruky práce

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Lucia Bugalová sa snaží v súčasnosti presadiť hneď na troch frontoch.

slovakia

left justify in out

„Momentálne preobsadzujem predstavenie Boží vták v divadle Jána Palárika v Trnave, kde účinkujem aj v predstavení Kamenný chodníček, okrem toho hrám aj v Radošinskom naivnom divadle a popri tom spievam na rôznych eventoch - medzi nimi aj na Jazz Jam Session v Trnave, ktorú spoluorganizuje môj Miško (Michal Bugala, Luciin manžel; pozn. red.) a vo voľnom čase píšem,“ povedala mladá interpretka v rozhovore pre agentúru SITA.


Na poslednej Jazz Jam Session sa talentovaná speváčka postavila na pódium vedľa Roba Opatovského. „Vždy keď mi to čas dovolí, rada na túto milú akciu zavítam a zaspievam si s vynikajúcimi hudobníkmi, ktorí na nej každý týždeň vystupujú. S Robom som spievala už viackrát a ostatná Jam Session bola príjemnou príležitosťou si to zopakovať. Okrem neho sa tam predstavilo aj mnoho ďalších spevákov. Zakaždým sa na tieto jamky teším, pretože je tam vždy neopakovateľná atmosféra,“ poznamenala Bugalová, ktorá sa v súčasnosti okrem spevu a herectva venuje i ďalšej tvorivej činnosti. „Pred časom som sa vrátila k mojej ďalšej obľúbenej činnosti a venujem sa písaniu, zbieraniu a upravovaniu mojich textov a básní z rôznych zošitov, ktoré sa mi nakopili za približne desať rokov. Chceli by sme ich s Miškom zhudobniť a do konca roka plánujem vydať svoj prvý album. Verím, že sa mi to podarí do tridsiatky, je to také predsavzatie, ktoré musím splniť,“ zasmiala sa sympatická blondínka.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona