Lucia Bugalová chcela viackrát zmeniť profesiu

NETKY.SK • 10 December 2014, 09:27 • 2 min
Lucia Bugalová chcela viackrát zmeniť profesiu

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a herečka Lucia Bugalová niekoľkokrát rozmýšľala nad zmenou profesie.

slovakia

left justify in out

„Keď som zistila, aké ťažké je presadiť sa, chcela som viackrát zmeniť profesiu. Je to naozaj na dlhé lakte, vkuse sa motať dokolečka, chvíľu je robota, chvíľu nie, no treba si zvyknúť a fungovať. Robím všetko pre to, aby to fungovalo,“ povedala 28-ročná blondínka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

V súčasnosti sa mladá umelkyňa pohybuje najmä v divadelnej sfére. „Hrám v Radošinskom naivnom divadle, to je pre mňa teraz asi najväčší príjem. Je to super divadlo, mám ten kolektív strašne rada, som tam už desať rokov, tak rýchlo to letí,“ uviedla herečka, ktorá sa dostala do povedomia širšej verejnosti účinkovaním v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade (2007). Televízia ju ale vraj v súčasnosti neláka. „Nehrám v žiadnom seriáli, ale je to asi aj o tom, či chcem. Keby som veľmi chcela, tak si to nejakým spôsobom pritiahnem, verím na takéto veci,“ poznamenala. Ako malá chcela byť podľa vlastných slov doktorkou. „Keď som bola menšia, chcela som byť lekárkou, neskôr chirurgičkou,“ prezradila známa herečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies