Ľuboslav sa za rok štyrikrát vlámal do pekárne, už ho chytili

NETKY.SK • 29 Október 2014, 10:36 • 2 min
Ľuboslav sa za rok štyrikrát vlámal do pekárne, už ho chytili

BRATISLAVA/KOŠICE – Opakované vlámania do pekárne v obci Palín môžu dostať 43-ročného Ľuboslava z okresu Michalovce na dva roky do väzenia.

slovakia

left justify in out

Dvakrát sa do nej vlámal v januári, vtedy ho aj obvinili. Krádež zopakoval koncom augusta, keď sa cez strechu dostal do kancelárie, odkiaľ zobral sto eur v drobných. Na 40 eur ocenili ďalšie škody, spojené s vlámaním.

 

Osudným sa stal Ľuboslavovi tento pondelok. Okolo desiatej večer prišiel k pekárni a počkal, kým odídu zamestnanci. O polnoci sa cez okienko na pivnici vlámal dnu, cez chodbu sa dostal na strechu a odtiaľ k oknu kancelárie, cez ktoré sa dostal dnu. Opäť zobral vrecko s mincami v hodnote sto eur. Pri násilnom vniknutí do pekárne však spôsobil ďalšiu stoeurovú škodu. 

 

Polícia bola zlodejovi na stope už po predošlej vlámačke. Pekáreň sledovala a po prehliadke objektu Ľuboslava našli ukrytého na povale. Ako informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó, skončil v cele policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies