Ľuboš Kolár si roztrhol väzy v kolene, sezóna sa preňho skončila

NETKY.SK • 28 Február 2017, 09:27 • 2 min
Ľuboš Kolár si roztrhol väzy v kolene, sezóna sa preňho skončila

BIELSKO-BIALA - Poľský futbalový klub pôsobiaci v tamojšej druhej najvyššej súťaži Podbeskidzie Bielsko-Biala bude musieť v najbližších mesiacoch oželieť služby slovenského stredopoliara Ľuboša Kolára.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Nitry v prípravnom stretnutí s tímom Raków Čenstochová utrpel zranenie kolena. Podrobné vyšetrenia preukázali roztrhnutie predného skríženého väzu v ľavom kolene.  Hráč, ktorý do Podbeskidzia zamieril počas tejto zimy, by mal nútene pauzovať približne päť mesiacov.

 

"Je mi to veľmi ľúto. Túžil som si zahrať v lige za môj nový klub. V poslednom zápasy prípravy ma postretla takáto smola. Je to ťažké, ale taký je život. Teraz musím urobiť všetko pre čo najskorší návrat," vyhlásil Ľuboš Kolár pre oficiálny klubový web tesne pred absolvovaním chirurgického zákroku na klinike v Lodži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies