Ľuboš Hanzel na pol roka do arménskeho FC Banants

NETKY.SK • 19 August 2013, 10:56 • 2 min
Ľuboš Hanzel na pol roka do arménskeho FC Banants

TRNAVA - Dvadsaťšesťročný slovenský futbalista Ľuboš Hanzel sa stal novou posilou arménskeho prvoligového klubu FC Banants, do ktorého ho zlanáril jeho prezident a slovenský tréner Zsolt Hornyák. Informovalo o tom pondelkové vydanie denníka Plus 1 deň.

slovakia

left justify in out

"Bol som tu na týždňovej skúške. Napokon sme sa dohodli na polročnej zmluve a v zime uvidíme, čo ďalej. Rozhodujúce bolo, že ma chceli prezident aj tréner. Za ten čas čo som tu, som zistil, že sa tu hrá technický futbal. Trochu zaostávajú v organizácii hry a disciplíne," povedal Hanzel pre Plus 1 deň.

Naposledy pôsobil bývalý reprezentačný obranca v poľskom Bialystoku, kde však veľa príležitostí nedostával. "Každý klub prináša dobré aj zlé skúsenosti. Nepozerám sa dozadu, verím, že teraz budem pravidelne hrávať," dodal Hanzel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies