Ľuboš Blaha sa ostro pustil do Korčoka, Baťovej i Pellegriniho. Televíziu Markíza nazval extrémistickou

NETKY.SK • 19 Máj 2021, 13:37 • 2 min
Ľuboš Blaha sa ostro pustil do Korčoka, Baťovej i Pellegriniho. Televíziu Markíza nazval extrémistickou

Poslanec Ľuboš Blaha prijal pozvanie do alternatívnej televízie Slovan, kde diskutoval s bývalou moderátorkou TV Markíza, ktorá v minulosti prišla o prácu po tom, ako na facebooku zverejnila hanlivé vyjadrenia na adresu utečencov.

slovakia

left justify in out

Blaha diskutoval s Martinou Šimkovičovou a Petrom Kotlárom. "Ja, taký slušnočlovek a ocitol som sa v takomto "extrémistickom" prostredí," povedal na margo svojej návštevy v danej televízii.  "Reálnych extrémistov nájdete skôr na Markíze či na Jojke," skritizoval obe televízie. Dodal, že "hľadanie pravdy má dve základné pravidlá: vypnúť Markízu, zapnúť alternatívu"

 

img

 

Rozprával o Igorovi Matovičovi, Ivanovi Korčokovi ale aj o Baťovej. Na sociálnej sieti napísal, že "hovorili o všetkom možnom od Matoviča a jeho psychóz, cez Kolíkovej zlodejiny, až po Rusko, Bielorusko a budúcnosť Smeru". Robert Fico je podľa neho fenomén. "Peťo Pellegrini nemá rozmer Fica," nezabudol okomentovať i Petra pellegriniho.

 

Matovič bol podľa neho exotom. "To čo doniesol do parlamentu, tých cez 50 poslancov, tak to zažiť, je naozaj lepšie ako v zoologickej záhrade," vyjadril sa Blaha o parlamente.
 

Skirtizoval podporu Bieloruska s tým, že sme podľa neho mali najhoršiu štátnu podporu. "Z Ameriky asi došiel pokyn, treba do Rusov mlátiť, ako sa len dá, Korčok poslal 250 000," povedal Blaha s tým, že táto suma mohla ísť pre Slovákov. "On miluje tých, ktorí aktguálne vládnu," povedal o Korčokovi. Dodal, že keby nas napadli Číňania, z Korčoka by sa do dvoch dní stal maoista.

 

Prečítajte si tiež: Ľuboš Blaha útočí na prezidentku, nazval ju vojnovou štváčkou! Žiada od nej ospravedlnenie Ruskej federácii

 

Rozoberal i tému lieku na diabetickú nohu, pretože "Baťovej" ŠÚKL tento liek z Kuby zablokoval. "Môj tatino, keby ho dostal, tak by mal stále nohu, potom mu ju museli odrezať," dodal. Śkrituzoval ŠÚKL za zablokovanie tohto lieku a riešil, prečo nezablokujú aj vakcíny, s ktorými sú spájané zdravotné problémy, či úmrtia.

 

Petra Pellegriniho nepriamo prirovnal k Slniečkarom. "Tá časť Smeru, ktorá bola taká skôr americkejšia, ktorá dnes hovorí, že chodíme po extrémistckých médiách, tak tá je už preč. Môžeme už byť normálna autentická ľavicová strana bez prímesy slniečkarov," dodal.

 

"Bol to reálne hrdina," obhajoval aj "pietnu pamiatku" Milana Lučanského, a kritizoval Máriu Kolíkovú s tým, že je zvedavý, kto sa jej zastane. "To je mentálny plebs, banda, odpad," vyjadril sa Blaha o opozícii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies