Ľuboš Blaha sa nemohol nakaziť na mimoriadnom rokovaní parlamentu, ktorého sa zúčastnili aj infikovaní poslanci. On tam totiž nebol!

NETKY.SK • 7 Január 2021, 08:50 • 2 min
Ľuboš Blaha sa nemohol nakaziť na mimoriadnom rokovaní parlamentu, ktorého sa zúčastnili aj infikovaní poslanci. On tam totiž nebol!

BRATISLAVA – Opozičný poslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha v priebehu včerajšieho dňa (6. januára) informoval o svojom pozitívnom teste na koronavírus. V statuse zverejnenom na sociálnej sieti nevylúčil, že sa nakazil na rokovaní parlamentu, kde sa zúčastnili aj nakazení poslanci s cieľom predĺžiť núdzový stav pred silvestrovskými oslavami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ľuboš Blaha včera na sociálnej sieti Facebook verejnosť informoval, že bol pozitívne testovaný na koronavírus. V príspevku zároveň napísal, že nie je vylúčené, že sa ochorením COVID-19 nakazil práve na rokovaní Národnej rady SR, ktorá sa konala 28. decembra za prítomnosti aj infikovaných poslancov.

 

Dôvodom stretnutia bolo prijať núdzový stav ešte pred oslavami Nového roka. „Mám Covid. A tuším, kde som ho dostal. V parlamente. Kvôli Matovičovej mimoriadnej schôdzi, kde nahnal nakazených poslancov,“ napísal v statuse Blaha.

 

 

Zavádza Blaha verejnosť?

Ako však uvádza koaličná strana SaS na svojom facebookovom profile, je vylúčené, že sa Blaha nakazil práve na mimoriadnom rokovaní parlamentu, pretože sa ho nezúčastnil! Svedčí o tom aj oficiálny dokument, kde sa opozičný politik z rokovania ospravedlnil.

 

img

 

„Ľuboš Blaha informoval, že je pozitívny na Covid-19. To nás samozrejme neteší. Napriek tomu, že s ním nesúhlasíme prakticky v ničom, zdravie je vždy viac ako politika,“ uviedli v úvode mladí SaSkári na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

 

Ako ďalej uvádzajú, pán Blaha však samozrejme cítil potrebu zneužiť aj vlastné nešťastie na politický boj. „To, okrem iného, niečo svedčí aj o súčasnom stave Smeru,“ skonštatovali mladí Saskári.

 

 

Zdôraznili, že Blaha neraz porušil epidemiologické nariadenia, o čom svedčia aj fotografie, kde sa fotil s rôznymi ľuďmi bez rúška na zakázaných "premorovacích" protestoch.

 

Treba dodať, že rokovacia miestnosť parlamentu bola počas zasadnutia hygienicky zabezpečená s cieľom odizolovať infekčných poslancov od tých zdravých.

 

„Už keď sme sa chystali toto všetko Ľubošovi uveriť, prišiel malý háčik. Náš revolucionársky priateľ si totiž na deň spomínaného hlasovania, ktoré môže za jeho nákazu, vypísal ospravedlnenku a nezúčastnil sa ho,“ uzavreli mladí SaSkári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies