Ľubo Roman konečne stvárňuje chrapúňa

NETKY.SK • 10 September 2015, 15:57 • 2 min
Ľubo Roman konečne stvárňuje chrapúňa

BRATISLAVA - Slovenský herec Ľubo Roman je rád, že sa mu v seriáli Kukučka ušla nie celkom pozitívna postava.

slovakia

left justify in out

„V Kukučke hrám konečne horšieho ako predtým,“ povedal spokojne v rozhovore pre agentúru SITA. Známy herec v seriáli stvárni úspešného podnikateľa, ktorý je hrdý na to, čo v živote dosiahol, no stále túži nahrabať si viac. „Je to taký živočíšnejší muž, taký vnútorne elegantný a je to proste taký chrapúň,“ prezradil Roman.

 


Mladí hereckí kolegovia ho počas nakrúcania vraj príjemne prekvapili. „Vôbec nemám starosti, že by nevyrástla nová herecká generácia, či už Matúš Kvietik, Mary alebo ďalšie dievčatá, čo hrajú v Kukučke, všetci ma veľmi milo prekvapili. Dokonca som toho názoru, že Mary je budúca hviezda. Veľmi dobre sa mi s ňou hrá,“ priznal 71-ročný rodák z Malaciek, ktorý sa podľa vlastných slov na svoju postavu dôsledne pripravuje. „Tým, že som voľný človek, nemusím živiť rodinu, starať sa o deti a nemám toľko práce, ako moji mladší kolegovia, môžem sa pokojne pripravovať. Mnohých, s ktorými teraz hrám, som totiž aj učil, takže musím prísť vždy pripravený, aby si nemysleli, že to pán profesor fláka,“ dodal s úsmevom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies