Löw predĺži zmluvu zrejme až do EURO 2016

NETKY.SK • 17 Október 2013, 11:43 • 2 min
Löw predĺži zmluvu zrejme až do EURO 2016

FRANKFURT NAD MOHANOM - Joachim Löw je pripravený zotrvať na poste trénera nemeckej futbalovej reprezentácie aj po MS 2014 v Brazílii. Podľa agentúry dpa je pravdepodobné, že podpíše predĺženie kontraktu až do EURO 2016.

slovakia

left justify in out

Vedenie Nemeckého futbalového zväzu (DFB) už avizovalo na piatok tlačovú konferenciu s Löwom, prezidentom DFB Wolfgangom Niersbachom a generálnym sekretárom DFB Helmutom Sandrockom. Tam plánuje zverejniť výstupy z ich posledných spoločných rozhovorov.

Päťdesiattriročný Löw sa v roku 2004 stal asistentom Jürgena Klinsmanna a pri tíme začal pôsobiť ako hlavný kormidelník po MS 2006. V pondelok sa pre nemecké médiá vyjadril, že jeho cieľom je predĺžiť zmluvu do roku 2016. Manažérovi nemeckej reprezentácie Oliverovi Bierhoffovi a trénerovi brankárov Andreasovi Köpkemu rovnako predĺžil zväz kontrakty, zatiaľ čo z Löwovho asistenta Hansi Flicka sa po MS 2014 stane športový riaditeľ DFB.

Pod vedením Löwa získalo Nemecko titul európskeho vicemajstra 2008, tretie miesto na MS 2010 v JAR a účasť v semifinále na EURO 2012. Nemci sa bez jedinej prehry a s prehľadom kvalifikovali na svetový šampionát do Brazílie, kde budú patriť k hlavným favoritom na titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies