Lovren nahneval chorvátskeho trénera, nechcel sa rozcvičovať

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 09:14 • 2 min
Lovren nahneval chorvátskeho trénera, nechcel sa rozcvičovať

ZÁHREB - Obrancovi chorvátskej futbalovej reprezentácie Dejanovi Lovrenovi sa dostalo poriadne ostrej kritiky zo strany kouča národného mužstva Anteho Čačiča.

slovakia

left justify in out

Kormidelník počas sobotňajšieho medzištátneho prípravného duelu v Budapešti s Maďarskom (1:1) poslal hráča FC Liverpool rozcvičovať sa spolu s ostatnými náhradníkmi, Lovren sa však odpojil od zvyšku skupiny a sadol si naspäť na lavičku. Čačič po stretnutí vyhlásil, že podobné správanie nebude tolerovať.

 

"Nemal odmietnuť môj pokyn, nikto ho nevyzval, aby sa prestal rozcvičovať," povedal Čačič pre Sportske Novosti.

 

"Myslíte, že o tom, ako dlho sa má Lovren a ostatní hráči rozcvičovať, rozhodujú oni alebo tréner? Všetkým náhradníkom som povedal, aby sa šli zahriať, pretože v Budapešti bolo chladno. Preto som poslal všetkých. Nebudem tolerovať takéto správanie. Nikto nie je dôležitejší ako tím. Lovren urobil krok vzad smerom od nášho mužstva. Po zápase sme sa nerozprávali. Uvidíme, čo sa bude diať, ale nebudem viac znášať podobné prejavy," doplnil 62-ročný Ante Čačič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies