Lov na mladý talent: Real Madrid vraj ponúkol Odegaardovi 5-ročnú zmluvu

NETKY.SK • 21 November 2014, 14:37 • 2 min
Lov na mladý talent: Real Madrid vraj ponúkol Odegaardovi 5-ročnú zmluvu

OSLO - Španielsky denník Marca priniesol v piatok informáciu, že úradujúci európsky futbalový šampión Real Madrid ponúkol 5-ročnú zmluvu mladému nórskemu reprezentantovi Martinovi Odegaardovi.

slovakia

left justify in out

Stále iba 15-ročný stredopoliar pôsobí v nórskom klube Stromsgodset IF a je najmladším hráčom i strelcom v histórii tamojšej najvyššej ligy. Súčasne je najmladším reprezentantom nórskeho A-tímu.

 

Odegaard bude mať 17. decembra šestnásť rokov. Podľa medializovaných informácií by aj po podpise s "bielym baletom" mohol zostať hrať v Stromsgodsete, resp. v niektorom španielskom prvoligovom klube. Nórsky klub, hráčov agent aj otec odmietli tieto správy komentovať. Krátko pred letným debutom Odegaarda v nórskej seniorskej reprezentácii jeho otec uviedol, že majú ponuky z vyše tridsiatich európskych klubov. Informovala agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona