Louisa Tomlinsona zatkli za ublíženie na zdraví

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 11:16 • 2 min
Louisa Tomlinsona zatkli za ublíženie na zdraví

LONDÝN - Anglického speváka Louisa Tomlinsona v piatok zatkli za ublíženie na zdraví.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, ako sa na letisku v Los Angeles dostal do konfliktu s paparazzom, ktorý interpreta a jeho priateľku Eleanor Calder údajne s ďalšími tromi ľuďmi obťažoval pri výdaji batožiny.

 

Dvadsaťpäťročný rodák z Doncasteru pri incidente potiahol fotografa za nohu, ktorý následne spadol, pričom si vraj poranil hlavu a chrbát.

"Hádku s Louisom dnes ráno na letisku vyprovokoval a spôsobil paparazzo," uviedol Tomlinsonov právnik Martin Singer vo vyhlásení pre magazín People. "Nie je to prvý ani posledný raz, čo paparazzo spôsobil konflikt s celebritou. Počas hádky s paparazzom ďalší traja ľudia napádali jeho priateľku a on ju bránil," dodal. Tomlinsona po incidente previezli na najbližšiu policajnú stanicu, odkiaľ ho prepustili približne po hodine. Súdne vypočúvanie hudobníka ohľadom tohto prípadu sa uskutoční 29. marca.

Louis William Tomlinson sa stal známym vďaka formácii One Direction, ktorú spolu s ním pôvodne tvorili Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu v marci 2015 opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Ako sólový interpret má Tomlinson na konte singel Just Hold on!, na ktorom spolupracoval s americkým dídžejom a producentom Steveom Aokim. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona