Louis van Gaal kandidátom na post trénera Belgicka

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 08:50 • 2 min
Louis van Gaal kandidátom na post trénera Belgicka

BRUSEL - Belgickú futbalovú reprezentáciu by mohol prevziať Louis van Gaal. Podľa britského denníka The Sun je 64-ročný Holanďan najvážnejším kandidátom na post trénera "červených diablov".

slovakia

left justify in out

Tí sú momentálne bez hlavného kormidelníka, keďže po štvrťfinálovej prehre s Walesom (1:3) na ME 2016 vo Francúzsku ukončil svoje pôsobenie pri mužstve Marc Wilmots. "Van Gaal by mohol byť potenciálnym kandidátom. Uvidíme, či sa napokon pretlačí do tejto pozície. Ak áno, potom budeme zvažovať jeho angažovanie," cituje portál televíznej stanice ESPN slová prezidenta Kráľovskej belgickej futbalovej asociácie Francoisa De Keersemackera.

 

"Chceme, aby náš kandidát mal skúsenosti podložené dobrými výsledkami na medzinárodnej scéne. Musí byť zástancom moderného futbalu, preukázať taktický postreh a flexibilitu," nadviazal technický riaditeľ zväzu Chris van Puyvelde. Belgicko bude v kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska čeliť Bosne a Hercegovine, Grécku, Cypru, Estónsku a Gibraltáru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies