Louis Tomlinson žiada o spoločnú starostlivosť o syna

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 09:38 • 2 min
Louis Tomlinson žiada o spoločnú starostlivosť o syna

LONDÝN - Louis Tomlinson z anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o syna, ktorého má s bývalou priateľkou Brianou Jungwirth.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol portál TMZ s odvolaním sa na nemenované zdroje z okolia dvojice, americká stylistka vraj v poslednej dobe spevákovi zriedkavo umožňovala vídať sa s malým Freddiem Reignom. Rodák z anglického mesta Doncaster preto žiada nielen o spoločnú starostlivosť, ale aj o rovnomerné rozdelenie času, ktorý on a Jungwirth strávia s ich spoločným synom.


Dvadsaťštyriročný interpret a rovnako stará Jungwirth sa zoznámili vďaka priateľom krátko po tom, ako sa Tomlinson vlani v marci rozišiel s Eleanor Calder, s ktorou randil takmer štyri roky. Správa o tom, že je Jungwirth tehotná, sa dostala na verejnosť o štyri mesiace neskôr. Dvojica sa však rozišla krátko pred narodením Freddieho Reigna. Spevákov prvorodený potomok prišiel na svet 21. januára.

 

Louis William Tomlinson sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú spolu s ním pôvodne tvorili Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona