Louis Tomlinson z One Direction bude otcom

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 09:28 • 2 min
Louis Tomlinson z One Direction bude otcom

LONDÝN - Člen britsko-írskej chlapčenskej formácie One Direction Louis Tomlinson čaká dieťa s losangeleskou stylistkou Brianou Jungwirth.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia dvojice. "Louis je naozaj nadšený tým, že sa stane otcom. Je presvedčený, že Briana bude skvelá mama. Bolo to prekvapenie, no s Brianou sú si veľmi veľmi blízki a toto ich zblížilo ešte viac," vyjadril sa kamarát speváka a stylistky.

 

Dvadsaťtriročný Tomlinson a rovnako stará Jungwirth sa zoznámili vďaka priateľom krátko po tom, ako sa interpret v marci rozišiel so študentkou Eleanor Calder, s ktorou randil takmer štyri roky. Spevákov prvorodený potomok by mal prísť na svet na budúci rok, pričom Tomlinson vraj chce byť pri pôrode. Už dlhší čas tiež údajne obzerá nehnuteľnosti v susedstve Jungwirth a sprevádzal ju aj na všetkých vyšetreniach ultrazvukom. "Louis a Briana sa starajú jeden o druhého a počas ostatných mesiacov spolu v súkromí trávili veľa času. Sú šťastní a aj keď netvoria pár, ich priateľstvo je veľmi silné a obaja sa už veľmi tešia na bábätko. Briana je milé dievča. Louisova sláva ju vôbec nezaujíma. Stráži si svoje súkromie," doplnil anonym.

 

Tomlinson má sedem nevlastných súrodencov, pričom najmladších z nich, dvojičky Ernesta a Doris, priviedla jeho mama Johannah Poulston na svet vlani vo februári. Spevákovo dieťa bude pre Poulston prvým vnúčaťom. To, že sa stane otcom, napísal Tomlinson na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter už 1. apríla 2012, vtedy to však myslel iba ako žart. "Nemôžem uveriť tomu, že budem otcom! Wow!" uviedol pred troma rokmi.

 

Zoskupenie One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však formáciu tento rok opustil. Pätica sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení, vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies