Louis Tomlinson radil Bieberovi pokračovať v tom, čo robí

NETKY.SK • 22 Február 2014, 09:08 • 2 min
Louis Tomlinson radil Bieberovi pokračovať v tom, čo robí

LOS ANGELES - Člen anglicko-írskej skupiny One Direction Louis Tomlinson poradil kanadskému spevákovi Justinovi Bieberovi, aby pokračoval v tom, čo robí.

slovakia

left justify in out

Chlapčenskej formácie sa na ich rovesníka spýtal počas tohtoročného udeľovania Brit Awards moderátor James Corden, ktorý narážal na zatknutie Biebera za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog a nelegálne preteky v obytnej zóne. "Povedali ste mu, čo robia chlapi vo väzení ľuďom, ktorí vyzerajú ako on?," žartoval Corden. Členovia One Direction najprv na jeho poznámku nereagovali, no následne Tomlinson prelomil mlčanie: "Buď silný a pokračuj v tom, čo robíš." Corden vzápätí označil jeho radu za príšernú a odporučil 19-ročnej hviezde nepokračovať v problémovom správaní. Dvadsaťdvaročný Tomlinson však chcel zrejme mladšieho kolegu len podporiť v tvorení novej hudby, ktorému sa spevák podľa príspevku na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter z 19. februára aktuálne venuje.

Formácia One Direction, ktorú okrem Louisa Tomlinsona tvoria aj Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri. V rámci spomínaného udeľovania Brit Awards sa skupine už druhý rok po sebe podarilo získať cenu za globálny úspech a okrem toho triumfovali aj medzi videoklipmi, kde zvíťazili s videom k piesni Best Song Ever. 

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. V ostatnom čase mal viacero problémov so zákonom, okrem spomínaného zatknutia sa bol tiež prihlásiť na policajnej stanici v Toronte v súvislosti s napadnutím vodiča limuzíny, ku ktorému malo dôjsť ešte vlani. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona