Lou Barlow zverejnil videoklip k piesni Apocalypse Fetish

NETKY.SK • 31 Október 2016, 11:18 • 2 min
Lou Barlow zverejnil videoklip k piesni Apocalypse Fetish

BRATISLAVA - Americký hudobník Lou Barlow zverejnil videoklip k piesni Apocalypse Fetish. V novinke sa predstavil aj samotný muzikant, ktorý hrá na ukulele. Okrem toho je možné vidieť aj niekoľko záberov automobilov, ktorým vychádza z výfukov hustý tmavý dym. O strih videa sa postaral Barlow.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z EP nahrávky Apocalypse Fetish, ktorú člen americkej rockovej kapely Dinosaur Jr. vydal v piatok 28. októbra. Novinka obsahuje celkovo päť skladieb, medzi ktorými je aj singel The Breeze. Päťdesiatročný Barlow na EP spieva a hrá na ukulele.

 

 

Lou Barlow spoluzakladal spomínanú kapelu Dinosaur Jr. v prvej polovici 80. rokov minulého storočia. So skupinou nahral prvé tri albumy Dinosaur (1985), You're Living All Over Me (1987) a Bug (1988). V roku 1989 ho z formácie vyhodili a vrátil sa až v roku 2005. Následne sa podieľal na nahrávkach Beyond (2007), Farm (2009), I Bet on Sky (2012) a Give a Glimpse of What Yer Not (2016).Okrem toho je členom kapely Sebadoh a hral aj v už nefungujúcej skupine The Folk Implosion. Na konte má aj niekoľko sólových albumov, ako napríklad Emoh (2005) či Goodnight Unknown (2009).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies