Lotyšský reprezentačný obranca Salija z Nových Zámkov do Popradu

NETKY.SK • 13 August 2018, 11:18 • 2 min
Lotyšský reprezentačný obranca Salija z Nových Zámkov do Popradu

POPRAD- Lotyšský hokejový obranca Arturs Salija sa stal novou akvizíciou účastníka najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy HK Poprad.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný bek strávil na Slovensku ostatné dva ročníky. Sezónu 2017/2018 odohral za Nové Zámky, v 58 stretnutiach si pripísal 25 bodov (8+17) a nazbieral 61 trestných minút.

 

"Sme radi, že sme doplnili mužstvo o kvalitného obrancu. Budeme od neho očakávať tvrdú prácu a kvalitné výkony. Boli sme v kontakte už dlhšie a sme spokojní s tým, že sme dospeli k dohode o uvoľnení z Nových Zámkov," uviedol riaditeľ popradského klubu Ľudovít Jurinyi pre oficiálny klubový web "kamzíkov".

 

Salija pôsobil v ročníku 2016/2017 v Martine, predtým si vyskúšal aj kazašskú či poľskú najvyššiu súťaž. Rodák z Rigy reprezentoval svoju krajinu v 21 zápasoch, je tiež účastníkom juniorského a dorasteneckého svetového šampionátu.

 

"Som rád, že som sa nakoniec dostal do mužstva, akým je Poprad. Budem sa snažiť podávať také výkony, aby som mu pomohol k dobrým výsledkom,“ povedal Salija.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies