Lotyši budú mať podľa Nolana problémy so záchranou

NETKY.SK • 8 Máj 2013, 11:24 • 2 min
Lotyši budú mať podľa Nolana problémy so záchranou

HELSINKI - Tréner hokejovej reprezentácie Lotyšska Ted Nolan priznáva, že jeho tím čakajú na svetovom šampionáte v Helsinkách záchranárske práce a bude mať pri nich veľké problémy.

slovakia

left justify in out

Lotyši prehrali v doterajšom priebehu turnaja s Rusmi, Američanmi a v utorok i s Rakúšanmi. Najbližšie na nich čaká duel so Slovákmi, potom s Nemcami, Francúzmi a domácimi Fínmi. Lotyšsku skomplikovala plány prehra s Rakúskom 3:6. Z helsinskej skupiny vypadne do A-skupiny I. divízie posledný ôsmy tím.

"Bude pre nás len veľmi ťažké zachrániť sa medzi elitou. Ešte sa turnaj nekončí a skúsime zobrať body druhým tímom a obhájiť svoje miesto. V našom mužstve je veľa hráčov, ktorí sa vrátili na ľad len nedávno po zraneniach či operáciách. Prejavuje sa to na ich súčasnej forme. Navyše, tím je mladý, v zostave máme štyroch nováčikov do dvadsať rokov,“ uviedol Nolan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona