Lotus zmení svoj názov aj motory

NETKY.SK • 24 September 2010, 11:25 • 2 min
Lotus zmení svoj názov aj motory

Lotus zmení svoj názov aj motory - Formula 1 Stajňa F1 Lotus Racing budúci rok v rámci boja o svoju značku v motoristickom športe zmení názov na Team Lotus. V piatok to oznámil šéf tímu Tony Fernandes.

slovakia

left justify in out

img

Stajňa F1 Lotus Racing budúci rok v rámci boja o svoju značku v motoristickom športe zmení názov na Team Lotus. V piatok to oznámil šéf tímu Tony Fernandes.
      Podľa Fernandesa stajňa pristúpi tiež k zmene dodávateľa motorov pre budúcu sezónu. Hoci jeho meno neprezradil, vo všeobecnosti dávajú médiá najväčšie šance Renaultu.
      Fernandesov tím tvrdí, že v F1 má práva na historický názov Lotus. Iná spoločnosť, do ktorej patrí aj malajzijská automobilka Proton, však taktiež disponuje určitými obchodnými právami na značku, pričom v budúcom roku plánuje spolu s ART Grand Prix vstúpiť do seriálu GP2 a GP3 pod názvom Lotus ART. ART riadi Nicholas Todt, syn prezidenta Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) Jeana Todta.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies