Los Angeles krok od zisku Stanleyho pohára, doma zvíťazilo 4:0

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 06:28 • 2 min
Los Angeles krok od zisku Stanleyho pohára, doma zvíťazilo 4:0

Los Angeles krok od zisku Stanleyho pohára, doma zvíťazilo 4 0 - Hokej Hokejisti Los Angeles Kings zvíťazili v noci na utorok aj v treťom finálovom zápase zámorskej NHL, keď si na domácom ľade poradili s New Jersey Devils 4 0. Kalifornský klub delí po tej

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Los Angeles Kings zvíťazili v noci na utorok aj v treťom finálovom zápase zámorskej NHL, keď si na domácom ľade poradili s New Jersey Devils 4:0. Kalifornský klub delí po tejto výhre už len posledný krok k zisku svojho premiérového Stanleyho pohára.
      "Králi" po bezgólovej úvodnej tretine zaznamenali v ďalších dvoch po dva góly, keď sa do streleckej listiny postupne zapísali Alec Martinez, Anže Kopitar, Jeff Carter a Justin Williams. "Diabli" si prvýkrát vo finálovej sérii kompletne vylámali zuby na brankárovi Jonathanovi Quickovi, ktorý zneškodnil všetkých 22 striel a tretím shutoutom v play off vytvoril klubový rekord.
      Zverenci trénera Darryla Suttera budú mať možnosť ukončiť sériu a zdvihnúť nad hlavu víťaznú trofej v noci na štvrtok v druhom domácom zápase.

      Finále play off NHL - 3. zápas:
      Los Angeles Kings - New Jersey Devils - 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
      /stav série: 3:0/


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies