Los Angeles: Hviezdy Twilight ságy sa lúčili s fanúšikmi na záverečnej premiére

NETKY.SK • 13 November 2012, 12:33 • 2 min
Los Angeles: Hviezdy Twilight ságy sa lúčili s fanúšikmi na záverečnej premiére

Los Angeles Hviezdy Twilight ságy sa lúčili s fanúšikmi na záverečnej premiére - Kultúra Tisíce nadšených fanúšikov lemovali v pondelok večer v kalifornskom Los Angeles čierny koberec pred premiérou záverečného filmu svetoznámej upírskej série Twilight sá

slovakia

left justify in out

img

Tisíce nadšených fanúšikov lemovali v pondelok večer v kalifornskom Los Angeles čierny koberec pred premiérou záverečného filmu svetoznámej upírskej série "Twilight sága: Úsvit - 2. časť". Chceli aspoň na chvíľu zazrieť svojich obľúbených hereckých predstaviteľov, ktorí sa už lúčia s celým príbehom a svojimi najvernejšími obdivovateľmi.
      Robert Pattinson, Kristen Stewartová, Taylor Lautner a ďalší herci pozdravovali obdivovateľov známych ako "Twi-hards", z ktorých mnohí táborili v centre Los Angeles niekoľko dní. Túžili vidieť svojich hrdinov naživo a pozrieť si najnovší film ešte pred tým, ako sa začne v piatok 16. novembra premietať v kinách.
      Film Úsvit - 2. časť prinesie napínavý, nervy nervydrásajúci koniec ľúbostného príbehu človeka Belly Swanovej, upíra Edwarda Cullena a vlkolaka Jacoba Blacka. Bella a Edward budú musieť brániť svoje dieťa pred starodávnym upírskym klanom.
      Kristen Stewartová, ktorá mohla konečne rozvinúť aj svoju divokú stránku v úlohe Belly zmenenej na upírku, vyjadrila nádej, že ľuďom sa bude premena jej postavy vo filme páčiť.
      "Bella sa naozaj tvrdo snažila, aby sa dostala do bodu, keď už majú (s Edwardom) všetko, a je zábava a radosť byť v takejto situácii. Vždy bola človek, ale teraz ním už nie je, a vy ste naplno vtiahnutí do upírskej krajiny, ktorá je naozaj úžasná," uviedla herečka pre tlačovú agentúru Reuters.
      Na betónové námestie v centre Los Angeles prišlo minulý týždeň táboriť viac ako 2200 fanúšikov z celého sveta. Filmové štúdio Twilight ságy, Summit, tam totiž usporiadalo rôzne akcie a maratón premietaní predchádzajúcich filmov tejto série.
      Všetci hlavní hereckí predstavitelia strávili v pondelok večer pred premiérou veľa času rozdávaním podpisov a spoločným fotografovaním s vernými fanúšikmi, ktorí kempovali pod holým nebom v mrazivom novembrovom počasí aj päť dní.
      Pattinson, ktorý hrá upíra Edwarda Cullena, dúfa, že fanúšikom sa bude páčiť labutia pieseň filmovej série.
      "Dúfam, že budú cítiť určitú vážnosť, pretože tú sme cítili aj my, keď sme film nakrúcali," uviedol Pattinson.
      Lautner, ktorý stelesňuje vlkolaka Jacoba, vyhlásil, že bude smutný, keď sa bude lúčiť s filmami a svojou postavou. Dúfa tiež, fanúšikov poteší koniec záverečného filmu.
      "Cítim sa fantasticky, smutne, plný emócií, je toho veľa, čo sa vo mne práve premieľa. Ale snažím nasať každý okamih, pretože toto pre mňa znamená celý svet," povedal Lautner.
      K trom hlavným filmovým hviezdam sa na čiernom koberci pridali ich kolegovia Nikki Reedová, Ashley Greeneová, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen a Dakota Fanningová, ako aj režisér Bill Condon a spisovateľka Stephenie Meyerová. Práve z jej románov vzišla upírska filmová séria a stala sa pojmom.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies