Los Angeles - Chicago 3:1 vo finále Západu, Handzuš s Hossom nebodovali

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 08:47 • 2 min
Los Angeles - Chicago 3:1 vo finále Západu, Handzuš s Hossom nebodovali

NEW YORK - Hokejisti Los Angeles zvíťazili v noci na stredu v treťom finále (prvom na domácom ľade) Západnej konferencie zámorskej NHL nad Chicagom 3:1 a stav série tak znížili na 1:2.

slovakia

left justify in out

Dvoma bodmi prispel k výhre ruský obranca Slava Vojnov, ktorý v 4. minúte zaznamenal asistenciu pri vedúcom góle Justina Williamsa, druhý v 27. minúte strelil sám. Chicagu sa 34 sekúnd pred záverom druhej tretiny podarilo zásluhou Bryana Bickela znížiť, no v zúfalej snahe o vyrovnanie 28 sekúnd pred koncom tretej tretiny inkasovali v power play do prázdnej bránky od Dwighta Kinga tretí gól.

Dvojica slovenských útočníkov "jastrabov" Marián Hossa, Michal Handzuš vyšla bodovo naprázdno. Hossa počas svojho pobytu na ľade (20:14) vyprodukoval tri strely, Handzuš sa za 15:27 minút prezentoval jedným streleckým pokusom a zaznamenal dva mínusové body.

Štvrtý duel opäť v Los Angeles je na programe v piatok 7. júna o 03.00 SELČ.  

finále Západnej konferencie - 3. zápas:
Los Angeles - Chicago 3:1 (stav série: 1:2)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies