Lorena fajčí marihuanu trikrát denne, zbavila sa bolestí a tvrdí, že je lepšou matkou

NETKY.SK • 25 November 2016, 17:02 • 2 min
Lorena fajčí marihuanu trikrát denne, zbavila sa bolestí a tvrdí, že je lepšou matkou

ALBERTA – Tridsaťjeden-ročná matka Lorena Longstaff tvrdí, že jej marihuana zmenila život k lepšiemu. Od kedy užíva kanabis, polepšilo sa jej zdravie, je lepšou manželkou ale i matkou.

slovakia

left justify in out

Lorena trpí bolestivou chorobou endometriózou, kvôli ktorej často nedokázala vstať z postele, zmietala sa v neznesiteľných bolestiach a plakala celé dni. Endometrióza je choroba, ktorú ovplyvňujú genetické, hormonálne, imunologické a anatomické faktory. U väčšiny žien s endometriózou dochádza ku spätnému krvácaniu vajíčkovodov do panvovej duriny (spätná meštruácia).

 

Mamička, ktorá žije v Kanade, najprv chodila po doktoroch. Predpokladané žalúdočné problémy sa nepotvrdili a tak jej nasadili rôzne lieky vrátane steroidov, no nič jej nepomohlo, až sa napokon povedala dosť a zažala sa obzerať po alternatívnych liečbach.

 

Jedného dňa objavila na internete kanabis a jej liečivé účinky vrátane pozitívnych ohlasov od iných pacientiek. Spočiatku bola z tejto informácie zmätená. "Vždy som bola proti drogám a ľudí, ktorí fajčili marišku som volala duté hlavy. Ale potom som si povedala, že ak mi to vráti zdravie a môj život, prečo to neskúsiť?“ povedala pre britský The Sun.

 

Odkedy fajčí marihuanu, konečne dokáže zdieľať život so svojím synom Jordanom. „Teraz fajčím marihuanu trikrát za deň. Mám omnoho viac energie, než kedykoľvek predtým. Keď som so synom v parku, už nemusím len sedieť na lavičke ale môžem sa s ním hrať, chodíme aj plávať,“ vysvetlila.

 

img

 

"Keď som povedala manželovi, čo chcem robiť, smial sa mi. Myslel si, že žartujem, ale keď si uvedomil, že to myslím vážne povedal, že ma podporí," povedala Lorena, ktorá dostala kanabis olej na predpis od svojho lekára. Ten si injekčnou striekačkou kvapká do úst a bolesti pominú za necelú hodinu.

 

Lorena vždy dáva pozor, aby bol liek mimo dosahu Jordana. Vysvetlila mu, že je to liek, ktorý môže užívať iba mamička. Zároveň si uvedomuje, že ak bude chcieť mať v budúcnosti ďalšie dieťa, bude svojho lieku musieť na chvíľu vzdať.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona