Lorde začne čoskoro nahrávať nový album

NETKY.SK • 23 Február 2015, 14:24 • 2 min
Lorde začne čoskoro nahrávať nový album

BRATISLAVA - Novozélandská speváčka Lorde začne už čoskoro nahrávať druhý album. Skladateľ a producent Joel Little potvrdil informáciu v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú stanicu Triple J.

slovakia

left justify in out

"Približne do jedného mesiaca budeme v štúdiu. To je v zásade náš plán. Začneme písať nejaké piesne. Nemáme žiadne plány, ako by mali znieť. Myslím, že začneme písať a keď budú znieť dobre, budeme vedieť, že sú dobré. Je to naozaj veľmi jednoduché," uviedol 32-ročný hudobník, ktorý produkoval aj speváčkin prvý album Pure Heroine (2013) a spolupracovali s ním aj Sam Smith či Ellie Goulding.

 

Osemnásťročná interpretka v januári prezradila, že už napísala niekoľko textov, no nevie presný termín vydania štúdiovky. "Nemám žiadny časový rozvrh. Je mi to jedno, musíte jednoducho byť inou osobou a napísať iný album," vyjadrila sa v rozhovore pre americkú televíznu stanicu MTV. 

 

Lorde vlastným menom Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, dobyla v októbri 2013 so skladbou Royals americký singlový rebríček Billboard Hot 100. Vo veku 16 rokov a jedenásť mesiacov sa tak stala najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo tohto rebríčka od 14. novembra 1987, keď v Billboarde triumfovala americká speváčka Tiffany s piesňou I Think We're Alone Now. Lorde sa okrem toho stala aj prvou novozélandskou hudobníčkou, ktorá spomínaný rebríček dobyla ako hlavný interpret. Skladba Royals vyšla najprv na speváčkinom prvom EP The Love Club (2013) a neskôr aj na spomínanom albume Pure Heroine. Držiteľka dvoch cien Grammy či jednej BRIT Award má na konte aj single ako Tennis Court alebo Team. Pracovala tiež na soundtracku filmu Hry o život: Drozdajka 1 (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies