Lorde nechce, aby jej nový album znel rovnako ako debut

NETKY.SK • 4 August 2014, 08:13 • 2 min
Lorde nechce, aby jej nový album znel rovnako ako debut

DUBLIN - Novozélandská speváčka Lorde priznala, že má problémy s písaním nových piesní, pretože znejú príliš podobne ako tie na jej debutovom albume Pure Heroine (2013). Sedemnásťročná interpretka sa totiž snaží posunúť hudobne ďalej a neopakovať rovnaké postupy ako na prvej štúdiovke.

slovakia

left justify in out

"Píšem nové skladby, no zatiaľ neviem, ako to celé dopadne. V počiatočnom období písania po tom, čo ste vydali album, znie všetko rovnako ako na tom predchádzajúcom albume. Snažím sa to preto dostať zo seba von a posunúť sa na novú úroveň. Písala som však s určitými dobrými ľuďmi, pričom sme robili aj divné veci, čo je pre kreativitu vždy pozitívne," uviedla v rozhovore pre magazín Billboard Lorde, ktorá má momentálne na starosti zostavenie soundtracku pripravovanej snímky Hry o život: Drozdajka 1. Do tohto filmu aj sama nahrala novú skladbu, ktorá vyjde ako prvý singel. "Robím to doslova sama. Kontaktujem všetkých interpretov. Bude tam niekoľko takých, ktorí budú pre ľudí obrovským prekvapením," dodala speváčka. 

 

Lorde, vlastným menom Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, dobyla vlani v októbri so skladbou Royals americký singlový rebríček Billboard Hot 100. Vo veku 16 rokov a 11 mesiacov sa tak stala najmladším interpretom, ktorý sa dostal na čelo tohto rebríčka od 14. novembra 1987, keď v Billboarde triumfovala americká speváčka Tiffany s piesňou I Think We're Alone Now. Mladá speváčka sa okrem toho stala aj prvým novozélandským hudobníkom, ktorý spomínaný rebríček dobyl ako hlavný interpret. Skladba Royals vyšla najprv na speváčkinom debutovom EP The Love Club (2013) a neskôr aj na spomínanom albume Pure Heroine (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies