Lord a Miller nakrútia animovaný film o Spidermanovi

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 15:05 • 2 min
Lord a Miller nakrútia animovaný film o Spidermanovi

USA - Americkí producenti, scenáristi a režiséri Phil Lord a Christopher Miller vytvoria animovaný film o Spidermanovi.

slovakia

left justify in out

Na konferencii Národnej asociácie majiteľov kín CinemaCon o tom informoval prezident spoločnosti Sony Pictures Tom Rothman. Dvojica, ktorá má na konte napríklad snímky Oblačno, miestami fašírky (2009), 21 Jump Street (2012), 22 Jump Street (2014) alebo Lego príbeh (2014), sa postará o scenár a ujme sa aj produkcie a réžie.

 

Animák, ktorý zatiaľ nemá oficiálny názov, vraj nebude nijako súvisieť s hranými filmami o pavúčom mužovi. Najnovšia hraná snímka o Spidermanovi z dielne Marvelu a Sony Pictures by sa mala dostať do amerických kín 28. júla 2017. Spomínanú animovanú verziu chcú verejnosti predstaviť 20. júla 2018. 

Lord a Miller majú v súčasnosti rozpracované aj projekty ako The Lego Batman Movie, Ninjago, 23 Jump Street, pokračovanie Lego príbehu či snímku o superrýchlom hrdinovi Flashovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies