López v Ríme vynadal fanúšikom do skurvencov a imbecilov

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:40 • 2 min
López v Ríme vynadal fanúšikom do skurvencov a imbecilov

RÍM - Španielsky ľavoruký tenisový univerzál Feliciano López po utorňajšom víťazstve 6:4, 7:6 (4) nad Austrálčanom Nickom Kyrgiosom v 1. kole dvojhry na antukovom podujatí ATP World Tour Masters 1000 Internazionali BNL d´Italia v Ríme vynadal priaznivcom Austrálčana, ktorých správanie počas duelu sa mu nepáčilo.

slovakia

left justify in out

 "Nepočujem vás, skurvenci a imbecili!" kričal 33-ročný 13. muž svetového rebríčka López a teatrálne natŕčal uši. Video sa objavilo na internete.


Web Tennis World pripomenul, že je to už druhý incident počas podujatia v talianskej metropole. Srbského lídra renkingu Novaka Djokoviča rušil pri tréningu na centri "krikľúň", ktorého napokon vyviedla ochranka.

 

López neskôr pre agentúru EFE povedal: "Boli tam dvaja chalani, ktorí ma urážali od začiatku zápasu. Na konci som vypenil na jedného z nich. Niektorí ľudia si mýlia tenis s cirkusom. Chápem, že každý má svojho obľúbenca. Neprekáža mi to, ale neznesiem hrubosť. Nedokážem akceptovať, že ma niekto ponižuje od okamihu môjho vstupu na kurt. Je mi jasné, že hráč by mal čosi také zvládať a ignorovať, ale občas nie je ľahké nereagovať." 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona