Lopez po stretnutí kritizoval rozhodcu, na rok prišiel o licenciu

NETKY.SK • 4 Apríl 2012, 11:27 • 2 min
Lopez po stretnutí kritizoval rozhodcu, na rok prišiel o licenciu

Lopez po stretnutí kritizoval rozhodcu, na rok prišiel o licenciu - Ostatné športy Portorická profesionálna boxerská komisia pozastavila bývalému majstrovi sveta mušej váhy organizácie WBO Juanovi Manuelovi Lopezovi licenciu na jeden rok. Dôvodom je kriti

slovakia

left justify in out

img

Portorická profesionálna boxerská komisia pozastavila bývalému majstrovi sveta mušej váhy organizácie WBO Juanovi Manuelovi Lopezovi licenciu na jeden rok. Dôvodom je kritika na adresu mexického rozhodcu po marcovej prehre proti Orlandovi Salidovi.
      Lopez taktiež musí uhradiť finančnú pokutu vo výške 10.000 dolárov a odpracovať 100 hodín verejnoprospešných prác. Lopez sa už predtým vyjadril, že pozastavenie činnosti ho prinúti k predčasnému ukončeniu kariéry. Na odvolanie má 20 dní.
      Portoričan obvinil rozhodcu Roberta Ramireza zo stávkovania na duel po tom, ako ho Mexičan zdolal po technickom KO už po druhýkrát. Lopez požiadal o odpustenie s odôvodnením, že to, čo povedal a urobil po zápase, nemyslel vážne. Jeho bilancia je momentálne 31-2 z toho 28 súbojov ukončil štýlom KO.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies