Lopes asistentom Dungu, v realizačnom tíme aj Taffarel s Maurom Silvom

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 09:02 • 2 min
Lopes asistentom Dungu, v realizačnom tíme aj Taffarel s Maurom Silvom

RIO DE JANEIRO - Asistentom staronového trénera brazílskej futbalovej reprezentácie Carlosa Dungu bude Andrey Lopes. V realizačnom tíme sa objavia aj jeho bývalí spoluhráči z tímu majstrov sveta z roku 1994 - brankár Taffarel a stredopoliar Mauro Silva. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Lopes bol v úlohe Dungovho asistenta aj počas jeho pôsobenia na lavičke klubu Internacional. "V realizačnom tíme dostanú priestor bývalí majstri sveta, ktorí sa dobre poznajú, je tam chémia. Chceme, aby sa títo profesionáli pozreli na veci kritickými očami a navrhli, čo treba zlepšiť," povedal technický riaditeľ brazílskeho národného tímu Gilmar Rinaldi.
      

Dunga sa vracia k brazílskej reprezentácii po štyroch rokoch. Vo funkcii nahradil Luiza Felipe Scolariho, ktorý rezignoval na svoj post po neúspešnom domácom šampionáte, kde "kanárici" po semifinálovom debakli 1:7 s Nemeckom a prehre 0:3 s Holandskom v zápase o bronz skončili až na štvrtom mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona