Londýnsky Tower Bridge sa zasekol, obyvatelia to nadšene využili

NETKY.SK • 25 August 2020, 22:37 • 2 min
Londýnsky Tower Bridge sa zasekol, obyvatelia to nadšene využili

Ikonický londýnsky most Tower Bridge mal problém. Vinou technickej závady sa totiž čiastočne zdvíhací most v sobotu "nedocvakol", a pre automobilovú dopravu tak bol nepoužiteľný. To ale obyvatelia britskej metropoly okamžite využili na vyfotenie jedinečných záberov.

slovakia

left justify in out

 

Na prvý pohľad s londýnskym mostom nebolo nič zle. Pri bližšom preskúmaní je však vidieť drobnú nerovnosť, ktorú spôsobilo nedocvaknutie v polovici so roztvárajúcou sa vozovkou mosta.

 

 

Komunikácia tak bola pre automobily uzavretá, ľudia sa ale na most dostať mohli.

 

Okoloidúci toho okamžite využili, a na moste tak vznikla rada netradičných fotografií, ktoré by za normálnych okolností bolo možné zaobstarať len ťažko. Mostom totiž denne prejde až 21-tisíc áut.

 

 

Okrem obyčajných fotografií sa na moste odohralo tiež svadobné fotenie bez automobilov, na čo iste novomanželia len tak nezabudnú. Niekomu prišlo vhod si na moste oddýchnuť, iní volili variantu cyklistiky.

 

Ojedinelé radosti si obyvatelia neužili dlho. Technická závada bola v nedeľu popoludní opravená a na most sa tradične hustá doprava vrátila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies