Londýnsky Tottenham sa naďalej zaujíma o Škriniara, je tu však jeden problém

NETKY.SK • 2 December 2020, 17:0 • 2 min
Londýnsky Tottenham sa naďalej zaujíma o Škriniara, je tu však jeden problém

Slovenský obranca Milan Škriniar sa v poslednom čase vrátil do základnej zostavy talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno. Celý zápas odohral aj v utorkovom súboji Ligy majstrov v Mönchengladbachu (3:2), po ktorom si Internazionale udržal šancu na postup.

slovakia

left justify in out

To však neznamená, že úradujúci slovenský futbalista roka v zime neopustí San Siro. A mohol by sa presunúť na sever Londýna do tímu aktuálneho lídra Premier League Tottenhamu Hotspur.

 

img

 

Predošlá ponuka Interu
Podľa portálu teamtalk.com Tottenham naďalej sleduje 25-ročného slovenského obrancu, o ktorého mal záujem už v lete 2020. Vtedy však transfer stroskotal na údajne vysokej čiastke, ktorú požadovali "Nerazzuri". Malo ísť o 40 miliónov libier, čiže 44,2 milióna eur.

 

img

 

Mourinha neodradila ani nová posila 

Škriniar mal zostať v hľadáčiku trénera Josého Mourinha napriek tomu, že rady Tottenhamu medzitým rozšíril obranca Joe Rodon. Mladý Walesan nedávno absolvoval prvýkrát celý zápas v drese Spurs a podieľal sa na remíze 0:0 proti Chelsea.

 


Podľa Football Insider príchod Rodona nezastavil záujem o Škriniara. "Slovenský internacionál bol vždy cieľ číslo 1 pre Mourinha, čo sa týka defenzívy. A hoci sa oba kluby predtým o Škriniarovi nedohodli, v novom roku sa veci môžu zmeniť." 

 

"Pandémia COVID-19 by mohla prinútiť taliansku stranu, aby znížila svoju cenu. Ak by sa tak stalo, potom by boli Spurs pravdepodobne prví v rade záujemcov o Škriniara," napísal TeamTalk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona