Londýnsky obchodný dom začal s predajom vianočného tovaru

NETKY.SK • 7 August 2018, 07:15 • 2 min
Londýnsky obchodný dom začal s predajom vianočného tovaru

LONDÝN - Zatiaľ čo Európa zažíva letné horúčavy, v jednom z obchodných domov v Londýne sa podarilo zamestnancom vytvoriť už teraz atmosféru pripomínajúcu Vianoce.

slovakia

left justify in out

Predaj vianočného tovaru tam začali 145 dní pred hlavným sviatkom Vianoc, pripadajúcim v Británii na 25. decembra.

 

Obchodný dom Selfridges, prvýkrát otvorený už v roku 1909, predstavil ponuku vyše 500 vianočných výrobkov vrátane ozdôb na stromček v tvare londýnskej hodinovej veže Big Ben či tzv. snehových gúľ, predávaných takisto s londýnskymi motívmi. Vonkajšia denná teplota vzduchu pritom v Londýne presahuje 30 stupňov Celzia.

 

Prevádzkovatelia obchodného domu uviedli, že skorý začiatok predaja vianočného tovaru vychádza z dopytu nakupujúcich, obzvlášť tých, ktorí prichádzajú zo zahraničia.

 

Selfridges svoju ponuku vianočných výrobkov rozšíri 4. septembra, a to na takmer 3800 druhov. Témou tohtoročnej zimy je "Selfridges Rocks Christmas", čomu zodpovedajú luskáčiky pripomínajúce Elvisa Presleyho či iné ozdoby odkazujúce na Davida Bowieho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona