Londýnskemu letisku Gatwick i mnohým častiam Británie robí problémy zimná búrka

NETKY.SK • 24 December 2013, 11:40 • 2 min
Londýnskemu letisku Gatwick i mnohým častiam Británie robí problémy zimná búrka

LONDÝN - Značné problémy s dopravou spôsobila v Británii prudká zimná búrka, ktorá postihla najmä mnoho leteckých spojov na londýnskom letisku Gatwick, ale meškajú aj linky autobusové a železničné. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Severný terminál letiska hlásil závažný výpadok elektriny a radí cestujúcim, aby si predtým, než sa vyberú na letisko, zistili stav svojho letu. Navyše, webový server letiska dnes ráno oznámil, že na letisko ani z letiska nepremávajú nijaké vlaky.

Železnice informovali, že počas noci popadalo na koľajnice veľa stromov, čo malo dnes ráno za následok obmedzenie vlakovej dopravy. A dnešok, Štedrý deň, je pre Britov - snažiacich sa dostať domov na Vianoce - jedným z najrušnejších cestovateľských dní celého kalendárneho roka.

Kvôli záplavám a povodniam uzatvorili dnes aj niekoľko cestných komunikácií a zachraňovať bolo treba približne dve desiatky uviaznutých motoristov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies