Londýnske nepokoje dôvodom odkladu zápasov Anglického pohára

NETKY.SK • 9 August 2011, 10:44 • 2 min
Londýnske nepokoje dôvodom odkladu zápasov Anglického pohára

Londýnske nepokoje dôvodom odkladu zápasov Anglického pohára

slovakia

left justify in out

img

Pretrvávajú nepokoje v britskej metropole Londýn viedli k odkladu utorňajších pohárových zápasov tamojších futbalových klubov West Ham United a Charlton Athletic. O odohranie duelov v inom termíne kluby požiadala polícia a nie je vylúčené, že sa neodohrajú aj ďalšie zápasy.
      "Polícia nás požiadala, aby sme odložili zajtrajší zápas prvého kola Anglického pohára proti Aldershot Town. Bolo nám povedané, že je potrebné preložiť všetky veľké verejné podujatia na iný termín, keďže polícia v súčasnosti potrebuje sústrediť svoju pozornosť inam," píše sa v pondelňajšom vyhlásení "kladivárov".
      S rovnakou požiadavkou sa stretol aj klub Charlton z juhu Londýna: "V súvislosti so súčasnými nepokojmi v meste sme boli celý večer v kontakte s políciou. Je zrejmé, že najdôležitejšia je bezpečnosť ľudí. Z tohto dôvodu nám polícia odporučila odložiť zápas."
      Hrozba zmeny termínu zápasu visí aj nad duelom medzi Crystal Palace a Crawley Town. V stredu sa má na severolondýnskom štadióne Wembley odohrať prípravný zápas medzi Anglickom a Holandskom.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies