Londýnska polícia varuje pred podvodnými vstupenkami na olympijské hry

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 10:52 • 2 min
Londýnska polícia varuje pred podvodnými vstupenkami na olympijské hry

Londýnska polícia varuje pred podvodnými vstupenkami na olympijské hry - Krimi V súvislosti s blížiacimi sa Olympijskými a Paraolympijskými hrami v Londýne zaznamenala britská polícia nárast počtu podvodov pri predaji vstupeniek. Zároveň poskytla niekoľko

slovakia

left justify in out

img

V súvislosti s blížiacimi sa Olympijskými a Paraolympijskými hrami v Londýne zaznamenala britská polícia nárast počtu podvodov pri predaji vstupeniek.
      Zároveň poskytla niekoľko podvodných internetových adries, na ktorých neodporúča zakúpiť vstupenky na OH. Ide o www.euroteam.net, www.tixnet.com, www.olympicticket.info, www.euroteam.info, www.euroteamtickets.com, www.2012tickets.org, www.londonsummergames.net, www.londonsummergames.org, www.euroteam.travel, www.worldticketservice.net.
      Jediným bezpečným spôsobom ako je možné lístok cez internet zakúpiť je na adrese - www.tickets.london2012.com alebo cez príslušný olympijský výbor, respektíve jeho zmluvného partnera.
      TASR informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies