Londýnska polícia na Silvestra posilní bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 29 December 2017, 07:00 • 2 min
Londýnska polícia na Silvestra posilní bezpečnostné opatrenia

LONDÝN - Londýnska polícia plánuje na Silvestra zvýšiť počet hliadok v uliciach mesta a uzavrieť niektoré cesty v dôsledku minuloročných opakovaných extrémistických útokov.

slovakia

left justify in out

Londýnska Metropolitná polícia vo štvrtkovom vyhlásení uviedla, že doposiaľ nemá informácie o tom, že by niečo mohlo ohroziť oslavy Nového roku, ktoré sú každoročne sprevádzané ohňostrojom nad Temžou. Upozornila však verejnosť, aby bola ostražitá.

 

Policajný náčelník Nick Aldworth vyhlásil, že použijú rôzne bezpečnostné opatrenia. Ľudia môžu očakávať, že v uliciach budú vidieť ozbrojených príslušníkov policajného zboru a dopravné bariéry. Aldworth zároveň požiadal verejnosť o trpezlivosť, pretože polícia na Silvestra plánuje v oblasti zriadiť viacero kontrolných bodov.

 

Lístky na londýnsky ohňostroj sú už vypredané. Tým, ktorí si vstupenky nestihli kúpiť, polícia radí, aby silvestrovskú šou sledovali z tepla domova.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona