Londýn si umelo prispôsobuje vyšetrovanie otrávenia Novičkom svojej verzii

NETKY.SK • 28 August 2018, 18:00 • 2 min
Londýn si umelo prispôsobuje vyšetrovanie otrávenia Novičkom svojej verzii

LONDÝN - Britské orgány sa aj naďalej pokúšajú umelo "prispôsobiť" výsledky vyšetrovania incidentu v Salisbury к verzii о vine Ruska.

slovakia

left justify in out

Oznámil to v utorok hovorca ruského veľvyslanectva v Londýne, komentujúc správy televízneho kanálu Sky News, o tom, že do vyšetrovania incidentu boli zapojení detektívi, ktorí majú jedinečnú schopnosť rozpoznávať tváre na zázname z kamier.

 

"Sme nútení opäť konštatovať, že v prípade neexistencie akejkoľvek oficiálnej informácie o vyšetrovaní incidentu v Salisbury, britské médiá aj naďalej publikujú početné fámy a klebety, ktoré nemôžu byť nijako overené. V tomto prípade, komentáre nedávajú úradníci orgánov, ktoré sa priamo zúčastňujú vyšetrovania a sú oboznámení s jeho priebehom, ale osoby, ktoré s ním nemajú nič spoločné. Nejakí "nezávislí odborníci, policajti na dôchodku a tak ďalej," poznamenal ruský diplomat. "Fakt, že do identifikácie "zamestnancov ruskej inteligencie" boli zapojení "odborníci na rozpoznávanie tvárí," ktorí sú údajne zapojení aj do vyšetrovania nepokojov v Londýne v roku 2011, v skutočnosti ukazuje len na to, že Londýn nemá žiadne nové informácie. Takéto správy sú  jasným dôkazom toho, že Londýn umelo prispôsobuje prebiehajúce vyšetrovanie verzii ohlásenej v prvých dňoch po incidente o údajnej vine Ruska."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona