Londýn privítal Trumpa, ako je tam zvykom: Na smrť dobodali 17-ročnú dievčinu

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 14:38 • 2 min
Londýn privítal Trumpa, ako je tam zvykom: Na smrť dobodali 17-ročnú dievčinu

LONDÝN - Amerického prezidenta Donalda Trumpa privítali v Londýne vskutku symbolicky. V deň jeho príchodu dobodali na smrť 17-ročné dievča. Čin tak typický pre nový, rozmanitý a vibrujúci Londýn.

slovakia

left justify in out

Sanitky vyšli krátko po poludní do Brisbane Street v Camberwell, kde žije početná nigérijská komunita, ale už nemali čo na práci. Dievčina bola mŕtva na mieste. Pre podozrenie z vraždy zatkli 21-ročného muža.

 

Ide o prvú vraždu v júli, čo je prekvapivé, pretože v júni boli hlásené pobodania takmer denne, píše server stredoevropan.cz. Len do konca apríla došlo v Londýne k 1296 prípadom pobodania. Od začiatku roku už bolo zavraždených viac než 80 ľudí.

 

Trump sa kvôli situácii v Londýne vysmial jeho moslimskému starostovi Khanovi, ktorého obvinil, že robí zlú prácu a namiesto sústredenia svojej pozornosti na protitrumpovské demonštrácie a stupídne balóny by mal riešiť obrovskú kriminalitu v meste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies