Londýn je pre Torresa priveľký

NETKY.SK • 11 November 2011, 12:33 • 2 min
Londýn je pre Torresa priveľký

Londýn je pre Torresa priveľký

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Útočník Chelsea Londýn Fernando Torres pripustil, že jeho prestup z Liverpoolu do Londýna bol oveľa ťažší, než jeho prestup zo Španielska do Liverpoolu. Hviezda za 50 miliónov libier sa celkove trápil od jeho januárového prestupu do Chelsea.

Torres verí, že samotná veľkosť Londýna a nedostatok známych tvárí, ovplyvnili jeho výkony na Stamford Bridge.
"Chelsea je v Londýne, vo veľmi veľkom meste. Ja som prišiel z Madridu, čo je tiež veľká európska metropola, ale tu je oveľa viac všetkého, aj dobrého a aj zlého.
Bolo to tu pre mňa ťažké sa prispôsobiť v porovnaní so situáciou, kedy som prišiel do Liverpoolu, ktorý bol pohodlnejším a menším mestom, a kde som bol obklopený španielskymi spoluhráčmi. Nakoniec, je dôležité, aby som sa pokúsil dať dokopy čo najrýchlejšie. To je to, čo robím."

Torres verí, že sa pod vedením Andre Villasa Boasa zlepší, a odmieta byť ovplyvnený tým, že sa mnohí odvolávajú na jeho cenu.

"To je len číslo. Jediné čo viem je, že príležitosť akú mi ponúkla Chelsea, sa neodmieta. Dôležité je, že majú voči mne dôveru. Liverpool šiel zvláštnou cestou. Osobne sa domnievam, že odchod Xabi Alonsa do Madridu bol jasný signál, že sa niečo mení. Mám ambíciu sa zlepšiť a Chelsea by mi mohla ponúknuť to, po čom túži každý futbalista: Tituly".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies