Lomačenko chce byť ako umelec

NETKY.SK • 11 November 2015, 18:21 • 2 min
Lomačenko chce byť ako umelec

LAS VEGAS - Ukrajinský boxer Vasiľ Lomačenko má 27 rokov, na konte dve zlaté olympijské medaily (Peking 2008, Londýn 2012) a aktuálne i titul profesionálnej verzie WBO v perovej hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

Ten zatiaľ naposledy obhájil v sobotu v zrenovovanom Thomas & Mack Center v nevadskom Las Vegas proti Mexičanovi Romulovi Koasichovi. V profiringu pritom absolvoval ešte len šesť súbojov.


"Hi-Tech" na dôvažok ohuruje takmer dokonalou technikou, rýchlosťou či prácou nôh. Jeho manažér Egis Klimas vyhlásil, že Lomačenko zatiaľ dosiahol iba 40% svojho potenciálu, už teraz však je jeden z mála majstrov umenia v ringu. "Rád by som priniesol niečo nové. Chcem, aby ma fanúšikovia poznali ako boxera - umelca s bezchybným pohybom či silou úderov. Každý z veľkých šampiónov - Muhammad Ali, ´Sugar´ Ray Robinson alebo Joe Frazier - bol niečím výnimočný. Nedá sa určiť najlepší v histórii, pretože mali unikátne štýly boja," povedal Lomačenko pre web World Boxing News.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona