Lokomotivu sa rozplýva sen o titule, Ďurica dohral s dvomi tržnými ranami

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 09:53 • 2 min
Lokomotivu sa rozplýva sen o titule, Ďurica dohral s dvomi tržnými ranami

MOSKVA - Futbalistom Lokomotivu Moskva sa rozplýva sen o ruskom titule. V 29. kole ligy prehrali na pôde Rostovu 0:2 a nevyužili šancu dostať sa na čelo tabuľky. Slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica síce odohral celý zápas, ale s obväzom na hlave, pretože utrpel dve tržné rany a celý bol od krvi.

slovakia

left justify in out

"Veľmi nás mrzí, že sme tento zápas prehrali. Mali sme všetko vo svojich rukách, ak by sme vyhrali, tak do posledného kola ideme z prvého miesta,“ vyjadril sa pre svoj oficiálny web sklamaný slovenský obranca Ďurica, ktorý v prvom polčase po zrážke s hráčom domácich utrpel dvojnásobnú tržnú ranu na hlave.

 

"Lekári mi nevedeli zastaviť krvácanie, krv som mal všade. Až neskôr zistili, že mám dve tržné rany a napokon ma dokázali ošetriť, aby som sa mohol nazad vrátiť do hry," opísal zranenie obranca Lokomotivu. "Viac ako rozbitá hlava ma mrzí, že sme zaváhali nevhodný čas. Teraz už titul nemáme vo svojich rukách. Musíme sa v poslednom kole spoliehať, že Petrohrad zaváha a my navyše musíme vyhrať na pôde CSKA Moskva. V tomto zápase nám pôjde navyše aj o miestenku v Lige majstrov," zakončil účastník MS 2010 v JAR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies