Lokomotiv novým lídrom v Rusku, Ďurica dohral s bolesťami

NETKY.SK • 3 December 2013, 09:31 • 2 min
Lokomotiv novým lídrom v Rusku, Ďurica dohral s bolesťami

MOSKVA - Futbalisti Lokomotivu Moskva sa v pondelok stali novými lídrami najvyššej ruskej súťaže, v dueli 18. kola zvíťazili na ihrisku Kubaňu Krasnodar 3:1.

slovakia

left justify in out

"Železničiari" v zostave aj so slovenským obrancom Jánom Ďuricom viedli trojgólovým rozdielom už po polhodine hry a duel v pohode doviedli do víťazného konca. "Mali sme skvelý prvý polčas. Hrali sme naozaj výborne, premieňali šance a rozhodli o osude súboja. To, čo sme si v kabíne povedali, že musíme tento zápas zvládnuť, sme aj naplnili," povedal Ďurica pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

Dunajskostredský rodák síce odohral celé stretnutie, ale s veľkými bolesťami. "Hneď na úvod zápasu ma zasiahol do pravého kolena kopačkou hráč domácich. Koleno mi cez noc stuhlo, čaká ma vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Dúfam, že to nebude nič vážne a budem môcť absolvovať posledný jesenný zápas," pokračoval Ďurica. 

Lokomotiv je lídrom ruskej Premier League o dva body pred úradujúcim vicemajstrom Zenitom Petrohrad, v ktorom pôsobí ďalší Slovák Tomáš Hubočan. Moskovčania odohrajú pred zimnou prestávkou ešte jeden zápas - v sobotu 7. decembra doma proti Rubinu Kazaň. "Je to skvelé. Verím, že posledný duel doma proti Kazani zvládneme a prezimujeme na čele," zakončil 31-ročný slovenský reprezentant. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona