Lokomotiv Jaroslavľ bude hrať vo VHL, budúcu sezónu priamo do play off KHL

NETKY.SK • 13 September 2011, 15:49 • 2 min
Lokomotiv Jaroslavľ bude hrať vo VHL, budúcu sezónu priamo do play off KHL

Lokomotiv Jaroslavľ bude hrať vo VHL, budúcu sezónu priamo do play off KHL

slovakia

left justify in out

img

Ruský hokejový klub Lokomotiv Jaroslavľ sa v sezóne 2011/2012 do KHL už nevráti, v budúcom ročníku však bude mať pri svojom návrate isté miesto v play off. Dohodli sa na tom v pondelok predstavitelia ruského hokeja na schôdzke v moskovskom Kremli aj za účasti prezidenta krajiny Dmitrija Medvedeva a ministra športu Vitalija Mutka.
      Kvôli stredajšiemu leteckému nešťastiu stratil Jaroslavľ svoj hokejový výkvet. Po tragickej udalosti, pri ktorej prišlo o život 43 ľudí vrátane Slováka Pavla Demitru, bude pod vedením trénera Piotra Vorobjeva klub od decembra hrať v druhej najvyššej súťaži VHL. Gro tímu budú tvoriť hráči farmárskeho tímu. Lokomotiv bude hrať aj play off VHL.
      V sezóne 2012/2013 má Jaroslavľ garantovaný nielen návrat do KHL, ale aj účasť v bojoch o Gagarinov pohár a v mužstve bude môcť hrať až šesť legionárov. "Štát urobí všetko, aby podporil klub a jeho tradíciu," povedal ruský prezident na stretnutí, kde bol aj šéf ruského hokeja Vladislav Tretiak, prezident Lokomotivu Jurij Jakovlev, šéf KHL Alexander Medvedev či Viačeslav Fetisov, hlava riaditeľov KHL.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies