LOH 2020: Nakazených v Tokiu pribúda, vírus postihuje aj čoraz viac olympionikov

NETKY.SK • 26 Júl 2021, 10:25 • 2 min
LOH 2020: Nakazených v Tokiu pribúda, vírus postihuje aj čoraz viac olympionikov

TOKIO - Organizátori olympijských hier v japonskom Tokiu uviedli, že od 1. júla do nedele 25. 7. dosiaľ zaznamenali pozitívny test na prítomnosť ochorenia COVID-19 u 153 osôb akreditovaných na podujatie.

slovakia

left justify in out

Nachádza sa medzi nimi aj 19 športovcov. Väčšina z nich býva v olympijskej dedine, kde u športovcov zachytili 16 pozitívnych prípadov. Nakazení okamžite opustili bytové domy na brehu Tokijského zálivu a presunuli sa do tzv. karanténnych hotelov.

 

img


Medzinárodná tenisová federácia informovala, že medzi najnovšími prípadmi koronavírusu na OH v Tokiu figuruje Holanďan Jean-Julien Rojer. Čoskoro 40-ročný hráč sa tak nepredstaví vo štvorhre s partnerom Wesleym Koolhofom.

 

 

Ôsmy nasadený pár mal nastúpiť proti Novozélanďanom Marcusovi Daniellovi a Michaelovi Venusovi. Tí tak bez boja postúpili do štvrťfinále.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies