Löw chce, aby Nemci hrali atraktívne, priorita nie je iba titul

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 06:40 • 2 min
Löw chce, aby Nemci hrali atraktívne, priorita nie je iba titul

Löw chce, aby Nemci hrali atraktívne, priorita nie je iba titul

slovakia

left justify in out

img

Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw si myslí, že na európskom šampionáte v Poľsku a na Ukrajine bude mať najtalentovanejší tím od svojho príchodu na reprezentačnú lavičku po MS 2006.
      Löw na EURO 2012 nepovažuje za prioritu iba zisk titulu, no chce, aby jeho tím predvádzal oku lahodiacu hru. Löw sa s nemeckým výberom prebojoval do finále EURO 2008, kde jeho zverenci podľahli Španielsku. Na MS 2010 v semifinále Nemci opúk stroskotali na Španieloch. "Máme zrejme najtalentovanejší tím pod mojím vedením," poznamenal Löw na margo faktu, že Nemci majú najnižší vekový priemer zo všetkých 16 účastníkov šampionátu. "Mladí hráči sú kvalitní. Niektorí majú viac skúseností na medzinárodnej úrovni, iní menej. Aj tento fakt treba vziať do úvahy."
      Löw nepovažuje za prioritu získať štvrtý kontinentálny titul. "Nemalo by sa stále hovoriť o tituloch," dodal nemecký kouč. "Niektoré krajiny, ako napríklad Španieli, na to čakali 50 rokov. Chceme bojovať o titul, ale chceme aj predvádzať peknú hru. Chceme hrať atraktívny a moderný futbal, aj to patrí medzi moje dôležité kritériá."


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies