Loeb znova pôjde rely, so svojou manželkou

NETKY.SK • 26 September 2014, 09:54 • 2 min
Loeb znova pôjde rely, so svojou manželkou

PARÍŽ - Deväťnásobný majster sveta v rely Sébastien Loeb sa v novembri jednorazovo vráti do tohto motoristického odvetvia, spolu so svojou manželkou Séverine sa zúčastní na podujatí Rallye du Var na automobile Citroën DS3 WRC. Loebovci túto rely vyhrali v roku 2009, tento rok sa uskutoční počas záverečného novembrového víkendu.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som dostal možnosť súťažiť na Rallye du Var so Séverine. Nie je to prvýkrát, čo budeme spolu jazdiť. Je pekné, keď môžeme spolu zdieľať pocit z jazdy a pretekársku vášeň, ktorá nám bola vždy blízka. Rely som nešiel dlhší čas, teraz sa plne sústreďujem na moje pôsobenie vo WTCC. Ale ako sa hovorí, rely je moja prvá láska. Var má pekné okolie a skvelé cesty. Teším sa na to," citoval Loeba portál Autosport.

 

Štyridsaťročný legendárny jazdec ukončil svoju rely kariéru vlani, jeho posledným súťažným vystúpením boli októbrové preteky v rodnom Francúzsku. Odvtedy pracuje v službách Citroënu v seriáli majstrovstiev sveta cestovných automobilov (WTCC). V máji sa predstavil aj na Slovakia Ringu a radoval sa z víťazstva, v hodnotení mu zatiaľ patrí tretia priečka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies