Lochteho zranila fanúšička, odnieslo si to koleno

NETKY.SK • 6 November 2013, 09:32 • 2 min
Lochteho zranila fanúšička, odnieslo si to koleno

GAINESVILLE - Kuriózne zranenie kolena si privodil americký plavecký šampión Ryan Lochte.

slovakia

left justify in out

Päťnásobného olympijského víťaza počas nedeľnajšej návštevy Gainesville na Floride začala prenasledovať fanúšička v tínedžerskom veku a keď sa konečne stretli, spadli obaja na zem tak nešťastne, že 29-ročný Lochte si na obrubníku poranil väzy v ľavom kolene. Dievča zostalo podľa policajnej správy nezranené.

"Ako následok náhodného stretnutia s fanúšičkou si Ryan natrhol väzy v kolene, čo si vyžiada istú pauzu od tréningu aj pretekov. Náš lekársky tím však verí v rýchle uzdravenie,“ napísala v stanovisku Janice Leeová, ktorá mediálne pokrýva Lochteho kariéru. 

Americká mužská plavecká jednotka by sa mala najbližšie predstaviť v bazéne 20. - 21. decembra počas duelu reprezentantov USA a Škótska. Lochte má v súčte svetových šampionátov z dlhého a krátkeho bazéna v zbierke 35 zlatých medailí a po odchode Michaela Phelpsa zo scény prevzal jeho rolu plaveckej superstar. V televízii mal dokonca vlastnú reality šou pod názvom “Čo by ste robili, keby ste boli Ryanom Lochtem?”



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona