Lochte si oddýchol v reality šou a vracia sa k realite

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 11:07 • 2 min
Lochte si oddýchol v reality šou a vracia sa k realite

INDIANAPOLIS - Z reality šou späť do boja o miestenku na plavecké majstrovstvách sveta a prípravy na olympijské hry v Riu de Janeiro. Ryan Lochte si znova zvyká na každodennú drinu v bazéne. Od utorka ho v Indianapolise čaká americký šampionát, na ktorom sa rozhodne o účastníkoch svetového šampionátu v Barcelone (28. júla - 4. augusta).

slovakia

left justify in out

Od apríla do mája spoznávali päťnásobného olympijského víťaza diváci osemdielnej televíznej šou s názvom "Čo by spravil Ryan Lochte?". Dozvedeli sa, čo si myslí o móde, hľadali spolu s ním skutočnú lásku, ale ani plavecký tréning nešiel úplne bokom. 

"Zabával som sa. Rozhodne dobrá skúsenosť," povedal Lochte. Šou ho vraj priviedla bližšie k rodine - matke, starším sestrám, mladšiemu bratovi. "Pre tréning a všetko okolo plávania som ich vídaval raz, možno dvakrát za tri či štyri mesiace. Vďaka šou sme boli spolu každý týždeň. Dala nás dohromady." Ani nakrúcanie nebolo oddychovou záležitosťou, ale so súťažným plávaním sa to nedá porovnávať. "Potreboval som to. Keby som do toho nešiel, asi by som v januári skončil s plávaním nadobro. Telo a hlava potrebovali vypnúť," tvrdí Lochte. 

Šou sa skončila a 28-ročný Američan znova zarezáva. "Napriek všetkej zábave som všetko zastavil a vrátil sa do bazéna. Stále som olympijský plavec. V tomto športe sú ešte ciele, ktoré som nedosiahol. Trvalo mi mesiac, kým som sa do toho znova dostal. Svet sa mi zredukoval na bazén, jedlo a spánok," priblížil jedenásťnásobný olympijský medailista Lochte. 

Pokiaľ ide o jeho najbližšie plány, nemá o nich presnú predstavu. "Jediný človek, ktorý v tom má jasno, je môj tréner Gregg Troy. Prvoradé je Rio de Janeiro," zakončil Lochte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies