Lobotku chce Inter Miláno. V pohode, ak máte 35 miliónov, odkazuje Celta

NETKY.SK • 30 Január 2018, 10:25 • 2 min
Lobotku chce Inter Miláno. V pohode, ak máte 35 miliónov, odkazuje Celta

MILÁNO - Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa ocitol na zozname želaných posíl talianskeho klubu Inter Miláno, kde pôsobí jeho spoluhráč z národného mužstva Milan Škriniar. Jeho agent je presvedčený, že môže hrať aj za Barcelonu.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom taliansky denník Gazzetta dello Sport. Podľa spomenutého periodika je prioritou číslo jeden pre "nerazzurri" argentínsky záložník Paríža St. Germain Javier Pastore. Ak by sa transfer nepodarilo zrealizovať, Milánčania by následne radi obrátili svoju pozornosť na trio hráčov zo španielskej La Ligy - Slováka Lobotku, Nicolása Gaitána z Atlética Madrid a Joaquína Correu z FC Sevilla.

 

Lobotkov zamestnávateľ Celta Vigo údajne Milánčanom odkázal, že si za rokovací stôl sadne iba v prípade, že záujemca bude ochotný zaplatiť výstupnú klauzulu hráča vo výške 35 miliónov eur. Lobotka pôsobí v Galícii od vlaňajšieho leta, keď prestúpil z dánskeho FC Nordsjaelland.

 

"Isteže, šumy, že Lobotku by chcel Arsenal, Real Madrid a FC Barcelona, som zachytil. Pre médiá je normálne, že o ňom hovoria, hrá skvele. Musím však povedať, že žiadna oficiálna ponuka na jeho prestup neprišla," povedal v rozhovore pre taliansky portál fcinternews.it Jašurek. Priznal však, že v súvislosti s hráčom sa rozprával aj s talianskymi klubmi. "Áno, išlo o tri či štyri tímy z Talianska, ale nešlo o i nič konkrétne, iba o sondovanie" podotkol hráčov agent.

Na otázku, či bol medzi klubmi, ktoré ho kontaktovali bol aj Inter, reagoval takto: "Len som odpovedal na dve otázky: na prvú o situácii okolo môjho klienta, na druhú o jeho cene. Iba sme si vymenili zopár odkazov s Interom." Koľko by za neho vypýtala Celta v prípade prestupu? "V Španielsku je to jednoduché, sú tam klauzuly. V prípade Stanislava je to 35 miliónov eur. Možno by španielsky klub pristal aj na nižšiu cenu, ale to no nie je v mojej kompetencii," odpovedal Jašurek, pričom možné hosťovanie Lobotku vylúčil so slovami: "Je to nemožné." Na otázku, či je podľa neho hráč pripravený hrať za veľký klub, zástupca Lobotku povedal: "Som presvedčený, že môže hrať kdekoľvek vrátane Barcelony i Interu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies